Verjaardag vieren

De jarige job in het zonnetje.
Hoe vieren we onze verjaardag?

De verjaardag is een dag waarop hij of zij in het middelpunt staat; thuis, maar ook op school. Dat het feestvarken in het middelpunt hoort te staan, daar is iedereen het mee eens!

Wij zijn een gezonde school en daarom is de traktatie bij ons op school vervangen door een grabbelton. In deze feestelijke grabbelton zitten verschillende kaartjes met daarop activiteiten, zoals een verjaardagskleurplaat kleuren, vijf minuten disco in de klas, de hele dag met gelpen schrijven, zelf kiezen naast wie je mag zitten, een spel spelen, etc.

De jarige job mag in de ochtend een kaartje uit de grabbelton grabbelen en de bijbehorende activiteit wordt op dezelfde dag nog uitgevoerd. Het zijn individuele – en groepsactiviteiten. Op deze manier heeft de jarig iets om naar uit te kijken. Zijn verjaardag betekent echt feest in de groep.

Als de leerkracht jarig is wordt dit natuurlijk ook gevierd. Als uw kind twee leerkrachten heeft vieren zij dit samen. Ook de leerkrachten vieren hun verjaardag op een gezellige, gezonde manier.

Koningsspelen 2018

De Koningsspelen hebben weer plaats gevonden. Hier is een verslag te lezen van twee leerlingen uit groep 6.

Groep 3 naar de Uiterwaarden

Groep 3 heeft een bezoek gebracht aan de uiterwaarden. Lees een verslag van de kinderen.

Carnavalsviering 2018

Vrijdag 9 februari barst het Carnaval weer los

Cultureel schoolprogramma

In het kader van het Cultureel schoolprogramma hebben alle groepen de afgelopen weken een workshop gevolgd. Groep 6 heeft Delfts blauwe tegeltjes gemaakt.
Lees hier verder voor een verslag van deze activiteit.

Triviant toernooi

Groep 8 heeft de eerste plaats gehaald bij het Triviant toernooi van het Pax Christi College.
Op 1 februari a.s. staan ze in de finale.

Aankomende activiteiten

za 07jul

Zomervakantie

Locatie: Leeuwenkuil